keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Esittely: Heidi

Hei!

Olen Heidi, 27-vuotias merkonomi, joka työskentelee tukkufirmassa myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä ja opiskelee iltaisin aikuiskoulutuksessa kosmetologiksi. Olen myös askartelija, puuhaaja, vaimo ja äiti. Perheeseeni kuuluu aviomieheni lisäksi 3-vuotias tyttäreni, sekä Leonberginkoira Rölli. Alunperin olemme paljasjalkaisia Turkulaisia, mutta viimeiset 3 vuotta olemme vaikuttaneet Vehmaalla maaseudun rauhassa remontoimassamme omakotitalossa.

Tulen julkaisemaan täällä pääasiallisesti erilaisia askartelu juttuja, mutta koskaan ei tiedä mikä innostus milloin iskee ja mitä saan aikaiseksi, joten voitte odottaa julkaisuja myös muista aiheista. Valitettavasti minulla ei ole niin paljon aikaa harrasteluun kuin haluasin sillä aikani kuluu töiden lisäksi koulussa opiskellen. Mutta aina kun löydän pienenkin hetken puuhailuun, käytän sen hyväksi ja julkaisen työni tulokset teidän iloksenne.


Tervetuloa tutustumaan pieneen vilaukseen elämästäni ja kiinnostuksenkohteistani!

Minulla on myös toinen blogi, jossa vanhoja askartelu ym. juttuja, sekä kaikenlaista yleistä elämääni liittyvään: http://keijukaisneito.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti